« Valaisin | Main | Sukkia »

Perjantai 13.

 Perjantai 13. oli mahtava päivä! Töissä sain vihdoin oman huoneen (kuukauden jouduin muiden nurkissa pyörimään). Sen lisäksi odotin äkkiä Tampereelle kotiin pääsyä, sillä tiesin SNY:ni lähettämän paketin odottavan minua postissa. Pakettikortti oli tullut jo viikkoa ennen, mutta silloin ehdin kotiin vasta kuuden jälkeen, jolloin posti oli jo kiinni. Postit saisivat minun puolestani olla auki myös lauantaisin. Viikon aikana oli ehtinyt saapua toinenkin pakettikortti, joten sain hakea 2 iloista yllästystä. Hyvää kannattaa aina odottaa!
SNY-paketti

SNY lähetti minulle siis ihanat vaaleanpunaiset fiskarsin sakset. (Nämä tukevat naisten rintasyöpää ja siitä johtuen tämä väri.) Vaaleanpunainen on yksi lempiväreistäni. Opiskeluaikana minulla oli vaaleanpunaiset teekkarihaalarit, siitä se kai on lähtöisin. Mutta tunnustan edelleen Pink Mafian väriä ;) Nämä lankasakset ovat myös lempisaksikokoni, en tulisi toimeen ilman niitä. Nyt voin päästää edelliset mustat eläkkeelle ja alkaa kuljettamaan näitä uusia mukanani. Paketissa oli myös syysteetä ja sitä olen litkinyt koko viikonlopun, hyvälta maistuu. ISO KIITOS SNY:NI, paketti oli täysosuma ja ihana!

Toisessa paketissa oli lankoja Amerikasta. Kiitos Tuulia  vaihtokaupoista! Näistä muotoutuu jossain vaiheessa huiveja, takana olevat rusehtavan punertava ja sininen ovat baby alpakkaa ja edessä oleva punertava 100% merino villaa.

Huivilankoja Amerikasta