« Lisää ompeluksia | Main | Lacy Baktus = keväthuivi »

Sileitä sukkia

Tavallisia sileitä sukkia vahvistetulla kantapäällä voi neuloa kun ei jaksa muuta. Toisaalta minä pidän sileistä perussukista, pääsee hyvin lankojen värivaihtelut esille, monestihan johonkin pätkärääkättyyn lankaan hukkuu kuvioneuleet. Nämä sukat ovat itselleni eli kokoa 41, puikot 2,75mm, Noro Silk Garden Sock -lankaa kului 75g.

IMG_9329.jpg
IMG_9331.jpg
IMG_9334.jpg
Nämä sukat ovat taas neulottu Ranco Multy sukkalangasta, sama puikkokoko eli 2,75mm ja anopin sukkiin kului 56g (koko 36) ja omiin sukkiin kului 66g. Omat sukat tein 3 kerroksen raidoilla kahdesta eri monivärisestä 

IMG_9547.jpg
IMG_9550.jpg
Ja anopille viininpunakirjavasta

IMG_9578.jpg

Comments (2)

Upeita sukkia. Olen tässä miettinyt, että pitäisikö tilata tuota Noron lankaa. Kyllä varmaan pitäisi...

Sire Author Profile Page:

Kannattaa toki, mukavan tuntuinen jalassa. Nytkin sukat ovat käytössä, näistä norosukista tuli heti uudet lempisukat.