« Pääsiäiskortteja | Main | Kirjava kissa »

Zanziba -huivi

Virkkasin Colinetten Zanziba -langasta suoran kaulahuivin. Minulla oli lankaa kolmea eri väriä. Olin ostanut joskus Colinetten nettikaupasta yllätyspussin punaisia lankoja ja nämä olivat siellä mukana. Huivi on virkattu vaakatasossa ja aloitus- ja lopetuslangat jätetty hapsuiksi. Lopuista langoista tein lisähapsuja. En osannut päättää minkä pituiset hapsut olisivat kivat, joten en leikannut hapsuja lyhyemmäksi. Yhteensä lankaa oli 250g ja eiköhän tästä ensi syksyksi/talveksi jonkun kaulaa lämmittävä huivi saatu aikaiseksi. ;)

IMG_0113.jpgIMG_0116.jpgIMG_0118.jpgIMG_0121.jpg

Comments (1)

Juu, on se parempi jättää pitkiksi hapsut, saahan ne sitt leikattua jos käytössä osoittautuu hankaliksi.
Hyvää vappua! Ja pojille ei sitten liikaa simaa;)