Main

lahjat Archives

marraskuu 18, 2007

YLLÄTYS <3

IIH <3

Mitä saadaan kun yhdistetään joukko ihania ihmisiä, ystävyys, paljon punaista ja puudelit?

Vastaus: Suuri yllätys, ilon itkut, alaleuka polviin saakka ja leveä hymy moneksi päiväksi. Aina lämmin syli ja varpaat, uusia inspiraatioita, uusia harrastuksia, matka syvempään ystävyyteen. Kuvat kertovat tarkemmin mitä selviytymispaketista selvisi. (Taustatiedoksi muille, että olen tällä hetkellä sairaslomalla ja ystäväni halusivat varmistaa, että paranen.)

Kiitos rakkaat neulojaystäväni, yllätys oli suuri ja maailman ihanin. Puudelipeitto lämmittää mieltä ja kehoa, se on ikuinen lemmikkini tästä eteenpäin. (Jos siihen joskus tulee reikä, on hyvä syy opetella parsimaan.)

 

Perjantaina Haka tuli hakemaan minua Kädentaito messuille. Eteisessä hän ojensi minulle matkalaukun ja muovipussin ja sanoi, että nämä ovat sinulle. Ihmettelin kovasti, että minullekko, mitä ihmettä...

matkalaukku.jpg

Puudelipeitto <3

puudelipeitto.jpg

Matkalaukun sisältä paljastui vaikka mitä ihanaa. huiveja, ostoskassi, sukanpingottimet, tossut, tilkkukankaita, mielen ja kehon hoitoja sekä lämpöä ja turvaa. Aivan mieletön! Olen ihan sanaton vieläkin. 

matkalaukun_sisalto.jpg

Ja suuresta osasta tarkempia kuvia:

Kevät-huivi Floricasta

puna_kevat-huivi.jpg

Clapotis Tusshenasta

puna_clapotis.jpg

Pinkit kämmekkäät, lankana King Cole Merino Blend

pinkit_kammekkaat.jpg

Huovutetut tossut, toista tossua koristaa ihana perhonen.

perhostossut.jpg

Lohikäärmeitä, toisen saa kaulaan roikkumaan. Näiden siivet hohkavat pimeässä, jos ovat ensin olleet valokylvyssä ;)

lohikaarmeet.jpg

Valtavasti silmukkamerkkejä, aloitinkin eilen heti neulomaan uutta shettistä ja 2 puudelia pääsi pomppimaan Alpaca nummelle.

silmukkamerkkilauma.jpg

Nappitaivaan ihastuttavat asukit, osa on ystävieni massasta askartelemia

lahjanapit.jpg

Askarteluiltoihin lisää inspiraatiota

askartelu_tarvikkeita.jpg Massakoruja massakoruja.jpg

Sisäistä, ulkoista ja hengellistä hyvinvointia 

hyvinvointia.jpg

Helpotusta ja turvaa arkeeni

arjen_helpotukset.jpg

Perhostyyny, jota voi halia ja puristella puudelipeiton alla

perhostyyny.jpg

 

Haluan halata teitä kaikkia! (Ja halaankin heti kun nähdään. ;) 

Kiitos Meeri, Gehenna, Puputsi ja Sauli, Kristel, Haka, Outi, Pörrö, Tui, Anni, Saija, Hanna-h, Mirzu, Pauliina, Villasatu, Zeska, Tuulia, Verano, Marjut, Niina ja Marja. Kyllä tämä heti jo kohensi mieltäni ja näiden avulla varmasti paranen.

marraskuu 30, 2007

Vaihtokauppaa

Lankataivaasta muutti pari sukkalankakerää Atlantin toiselle puolelle ja sieltä taas tänne päin matkasi ihanaa huivilankaa. Mukana tuli myös väriaineita, joten saan huivista minkä värisen haluan. Mukavaa päästä taas pitkästä aikaa värjäilemään, Kool-Aid varastoni olikin huvennut lähes tyhjäksi.

tuulian_vaihdokit.jpg

 

joulukuu 24, 2007

Lasikissat ja -puudeli

Tänä syksynäkin kävin Ahjolan kansalaisopistossa lasityökurssilla. Viimeisellä kerralla halusin tehdä joululahjoja ja keksin mielestäni loistavan mallin. En ole ainakaan nähnyt vastaavia missään aikaisemmin eli voin sanoa malleja omakseni ,) (Tai sitten olen keksinyt pyörän uudestaan. ;)

Kissoja meni muutama joululahjoiksi ja pieni lauma jäi puudelin kanssa piristämään omaa sisustustani. Kissat ehkä päätyvät joulukuuseen, kunhan jaksaisin laittaa ripustusnarun. Vihreä kangaspala hieman vääristää ja tummentaa värejä, mutta näillä kaamosvaloilla ei ole päivisin saanut niistä luonnon valolla mitään kuvaa aikaiseksi. Voin koittaa uudelleen kuvata kun joskus saan niihin ne ripustuslenkit tehtyä.

lasikissat_ja_puudeli.jpg

joulukuu 26, 2007

Joululahjoja

Ennen joulua neuloin paljon pieniä joululahjoja ja askartelin muutaman helmikorunkin. Ylhäällä vasemmalla on virkattu käsilaukku ja kukkaro sekä lasihelmikoruja 3,5-vuotiaalle kummitytölleni. Vieressä oikealla on itse suunnitelemat palmikkolapaset kummipojalleni. Kuvasta löytyy myös unisukat Regia Bamboo colorista Marja V:lle, puudelineulemerkki sekä palmikkokämmekkäät Smartista Villasadulle. Väliin jäivät palmikkolapaset isälleni Novitan Faunasta. Lasten palmikkolapasista ja palmikkokämmekkäistä olen suunnitteilla kirjoittaa ohjeenkin, kunhan saisin loppuun asti piirrettyä kaaviot. Katsotaan sitten julkaisenko ohjeen täällä blogissa vai lähetänkö Ullaan. Lisää lahjoja seuraavassa postauksessa, kunhan ehdin kuvia käsittelemään lisää, nauttikaa joulusuklaista siihen saakka.

 

joululahjat2007.jpg

tammikuu 12, 2008

Joululahjoja osa 3

Vielä on jäänyt osa joululahjoista esittelemättä. Neuloin Dropsin alpacasta ystävälleni ihanaisen shettiksen(Shetland triangle swawl). Lankaa kului n. 2,2 kerää ja neuloin 4,5mm puikoilla 10 toistoa. Kuvat puhukoon puolestaan:

alpaca_shettis.jpg

alpaca_shettis2.jpg alpaca_shettis3.jpg

tammikuu 26, 2008

Muutosten tuulia

Blogi on joutunut elämään hiljaiselossa, sillä omassa elämässä on tapahtunut suuriakin muutoksia. Olen työskennellyt Helsingissä melkein 3 vuotta ja matkustanut aina viikonloppuisin kotiin Tampereelle. Nyt kuitenkin olen saanut työpaikan lähempää ja pääsin muuttamaan takaisin "kotiin".

Helsinkiin jäi kasa ihania ja rakkaita ystäviä ja sukulaisia, onneksi juna kuljettaa sinne jatkossakin ja aina voi pitää neuletapaamisia ja kahvilatreffejä viikonloppuisinkin. Huhtikuussa saan oman auton ja sitten pääsen sillä huristelemaan niin töihin kuin muuallekin kätevästi.

Eilen vietin viimeistä  työpäivää ja työkaverini yllätti minut täysin antamalla minulle lahjaksi ihanat punaiset villasukat. Sukat olivat juuri oikean kokoiset. Kiitos lahjasta! Sain myös muitakin lahjoja iltapäivällä, kun tarjosin työkavereilleni jäätelöä.

Muutos on aina omalla tavalla mukavaa, mutta samalla haikeata. Tutut työkaverit ja työt jäävät taakse ja edessä on paljon uusia ihmisiä ja uuden oppimista. Mutta uudet asiat myös tuovat piristystä rutiininomaiseen arkeen. Nyt on enempi aikaa Tampereen ystäville ja omalle kodille ja perheelle.

Jotta blogiviestistä ei tulisi aivan kuvaton, julkaisen vielä yhden joululahjan. Neuloin jo syksyllä siskolleni joululahjaksi villapaidan. Paita on neulottu ylhäältä alaspäin ja olen käyttänyt sovituksessa apuna samankokoisia ystäviäni. Lanka on 100% villalankaa, en enää muista merkkiä, mutta joku rankalainen tuntemattomampi. Langan ostin aikoinaan Berliinistä. Puikot taisi olla 6mm ja lankaa meni 610g, minulla oli sitä vain 650g. Onneksi riitti, väri on juuri siskolleni sopiva. Kuva on otettu kännykällä ja paidan yläosassa on valon aiheuttamia läikkiä. Väri on siis oikeasti ihan tasaista. 

 ulpun_paita.jpg

maaliskuu 30, 2008

Mock Wave Cable Socks

Neuloin kummisedälleni lahjaksi villasukat. Mallina tällä kertaa Favorite Socks kirjasta Mock Cable Socks, lankana grafiitin harmaa Fortissima Socka. Puikot varressa (10cm) 2,75mm ja sen jälkeen vaihdoin 2,25mm.  Ohjeessa käskettiin neulomaan 3,25mm puikoilla, mikä on mielestäni liioittelua näin ohuille sukkalangoille. Pingottimet ovat kätevä apu, niillä sukista tulee lahjakelpoiset, kuvio pääsee avautumaan. Sukkien koko n. 42 ja lankaa minulta kului 82g. Sukat olivat mukava matkaneuleprojekti.

mock_wave_socks.jpg

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Katsotaan kunhan saan toisen parin puikoilla, että syntyykö samalla ohjetta vai ei. Puikoille hyppäsi huiviprojekti ja sukat saavat hetken odottaa.

huhtikuu 28, 2008

Aura

Neuloin Punokset puikoille kirjasta Aura-huivin ystävälleni polttarilahjaksi. Minulla oli 3 kerää Dropsin alpacaa (väri 4400) ja 4mm puikot niin kuin ohjeessakin, mutta lanka loppui kesken ja reunakaavio jäi n. 12 kerrosta vajaaksi. Onneksi nätiltä se näyttää näinkin ja saaja piti lahjastansa kovasti.

aura1.jpg aura2.jpg

kesäkuu 1, 2008

Kukkamekko

Kesä!

Ompelin 4-vuotiaalle kummitytölleni syntymäpäivälahjaksi kukkamekon. Ostin yhteensopivat sukkahousut ja t-paidan. Päivänsankari tykkäsi lahjastansa kovasti ja sitä piti heti saada sovittaa päälle. Hyvin olin onnistunut kokojen arvauksessa, se tulee vuosi vuodelta vaikeammaksi. Kangas on Eurokankaan palalaarista, kaava jostain Suuresta Käsityökerhon lehdestä. 

kukkamekko.jpg

kukkamekko-setti.jpg kukkamekko2.jpg

kesäkuu 16, 2008

Kesän ensimmäinen ylläri

Osallistuin #neulonnan kesäyllärivaihtoon. Sain tänään ensimmäisen pakettini. Sieltä paljastui ihanaa Jaegerin Baby Merino DK:ta 5 kerää, itsetehty rannekoru sekä kukkakynttilöitä. Ihana paketti ja ilo silmälle, kun oli väritkin niin yhteensointuvia. Lanka on uusi tuttavuus, mutta minulla on täysi luotto jaegerin lankoihin. Kiitos Tiina!

kesavaihto.jpg

Itse annoin paketin TheB:lle Lappeenrannassa, kun käväsin taas heidän neuletapaamisessa. Enpä ehtinyt ottaa kuvaa ja TheB:llä ei ole blogia. Joten voitte kuvitella miltä näyttää 3 kerää Marks&Kattensin Eco Bomullia, ruskeana ja tummaa Dammenbergin suklaanappeja.  

kesäkuu 22, 2008

Summer swap

Osallistuin Ravelryssa Nordic Knitters ryhmässä järjestettävään Summer swappiin. Tarkoituksena oli lähettää parillensa 100g lankaa ja jotain kesäistä. Minun parini oli Kristina Ruotsista ja hän lähetti minulle paketin, jonka teema oli Knitting on the beach. Tälläistä kaikkea kivaa minä sain: summer_swap.jpg

Kuvasta puuttuu punainen ranta-alusta, joka myös oli paketissa.

Lanka on eläväistä villalankaa ja mitkä värit, ihana. Tässä lähikuvaa vielä langasta: ruotsinvilla.jpg

heinäkuu 18, 2008

Kesäkuulumisia

Muutaman viikon kesäloma on kohta takana ja työt odottavat maanantaina tekijäänsä. Kotona on ehtinyt käydä kääntymässä ja pieni lomamatkakin tuli tehtyä. Viime viikonloppuna ehdin ommella kummipojalleni lippalakin. Sopivuudesta ei ole vielä takeita, sillä en ole ehtinyt postittamaan tätä hänelle. Toivotaan kuitenkin, että saaja pitäisi siitä yhtä paljon kuin tekijä.lippis.jpg

Käväistiin myös kummeillani kylässä ja sain synttärilahjaksi (synttärit olivat yli kuukausi sitten) kummitätini itse tekemän korin paperinarusta. Ensin hän on kutonut paperinarua ja sitten kasannut korin, pohja on virkattu. Kori on täydellisen kokoinen apupöytänä toimivan jakkaran alle. Sinne mahtuu taas keskeneräisiä töitä lisää. ;) Sain myös 4 kerää ohutta mohairia tuliaisiksi Latviasta.

paperinarukori.jpg

alvita_mohair.jpg

Huomaa, että oma kamerani meni rikki ja on hieman hakusessa kuvaus miehen järkkärillä. Säätöjähän kun en osaa ruuvailla ;)

elokuu 13, 2008

Kesävaihto

Kesällä käväsin Helsingissä ja tapasin useita mukavia neulojia pitkästä aikaa. Myös Tuulia tuli suoraan lentokoneesta tapaamiseen ja saimme vaihdettua kesäylläripakettimme. Minun saamani paketti oli värikoodattu; nämä kaikki olivat pinkillä vetoketjulla varustetussa ziplock-pussissa. Tuulia on itse värjännyt tuon ohuen merinovillaisen huivilangan. Kiitos Tuulia!

kesavaihto.jpg

lokakuu 30, 2008

Sukkasia

Ystävien lapsille neulon usein lahjaksi villasukkia ja muita pieniä töitä. Usein ehdin antamaan lahjat eteenpäin ennen kun muistan kuvata ne. Tässä muutama huonohko kännykameraotos syksyn muutamista lahjoista.

Pyryn sukat.jpg

Pyrylle 2-vuotislahjaksi sukat koolaidatusta nallesta.

Rafaelin setti.jpgSiskon nuorimmaiselle hattu ja sukat.

savysukat.jpgTyökaverin tyttövauvalle sukat vaaleanpunaisesta woolin sävystä. Näissä näyttää olevan hieman kasvunvaraakin.

joulukuu 23, 2008

Hamppua jouluun

Marraskuussa ostin Tampereen messuilta Titityyn kojulta hamppulankaa. Neuloin äidilleni joululahjaksi pesukintaan kyseisestä langasta, reilu puoli vyyhtiä oli kulutus. Puikot 3,75mm ja pinta on helmineuletta. Täytyy vinkata, että paketin saa avata ennen joulusaunaa.

pesukinnas.jpg

joulukuu 25, 2008

Joululahjontaa osa 2

Kummitytölle neuloin erilaisista keltaisista langoista Nottingham-pipon. Poikkesin mallineuleesta hieman, sillä halusin palmikonkiertojen olevan peilikuvia keskenään. Lankoina tässä on koolaidattu Novita wool, Novita florica, kultalanka ja ohut nimetön villalanka. Kultalanka antaa ylellisen kiillon pienen prinsessan pipolle. Silmukoita minulla on tässä 72 ja käytin 4,5mm puikkoja. Toivottavasti on sopiva 4,5-vuotiaan päähän.

nottingham-pipo2.jpg nottingham-pipo.jpg

Kummityttöni oli perheineen kylässä ja hän näki neulomani nukensukat. Hän pyysi niitä itselleen ja päättelinkin sitten Lanetin jämistä neulomani sukat hänelle matkaan. Toivottavasti sopivat baby born-nukelle. Chibi antaa vähän mittakaavaa, sukan jalkaterän pituus oli n. 5,5cm.

nukensukat.jpg

joulukuu 29, 2008

Joululahjoja minulle

Osallistuin #neulonnan jouluyllärivaihtoon. Sain loistavia joululahjoja, kiitos Marjut ja Punanen!

Paketeista paljastui aivan ihana Punasen ompelema kässäpussi. Tämä pääsee taatusti ahkeraan käyttöön, sillä yrityksistä huolimatta en ole omaa ompelukonetta saanut kaivettua esille.

kassapussi.jpg

Lisäksi sain kerän Ronda-lankaa, kokoontaitettavat sakset, ihania silmukkamerkkejä, sekä punaisia helmiä. Kuvasta puuttuu joulukuusen koriste, perhonen-piparimuotti ja leivontakaapimet. Piparimuotti pääsi jo tositoimiin leipoessani suklaapipareita ja koristeet ovat kuusessa. jouluyllari.jpg  

Toinen saamani lanka on Wetterhoffin Silviaa.

silvia-vyyhti.jpgKiitos vaihtolahjoista vielä kerran! Muita neuleaiheisia lahjoja sain myös. Sain lahjakortin Tampereen uusimpaan lankakauppaan, jota täällä olen ennenkin kehunut. Kiitos lahjasta kummeilleni, huomenna menen katsomaan mitä ihanaa sieltä itselleni ostaisin. Pääseekö mukaani kenties Mirasolin lankoja vai kenties Manosin upeita villoja.

joulukuu 30, 2008

Joululahjontaa osa 3

Neuloin veljilleni villasukat joululahjaksi. Heillä kaikilla on jalka suurin piirtein kokoa 46. jussin sukat.jpgNämä tein isoveljelleni, lanka on Lana Grossan Meilenweit 100 Safari, puikot 2,25mm ja lankaa kului n. 80g. Ison koon ja ohuen sukkalangan yhdistelmän jälkeen päätin tehdä loput sukat hieman paksummasta langasta. Valintani oli Gjestalin Maija, mukavaa sukkalankaa ja upeita värejä.

hannun sukat.jpg

Nämä sukat aloitin kärjestä ja käytin 2 kerää Maijaa eli kulutus 100g, puikot 2,27mm.

villen sukat.jpg

Tämän kuvion kanssa tappelin yhden illan, neuloin ja purin, neuloin ja purin. Tämä oli sitten ratkaisu johon päädyin, jotta sukat joskus valmistuisivat. Kuvio muistuttaa havuoksia. Lankaa meni 120g ja puikot myös näissä 2,75mm.

joulukuu 31, 2008

Joululahjontaa osa 4 ja Hyvää uutta vuotta 2009

Neuloin Taluttimelle jouluylläriin keltaisen Mario-myssyn. Tässä on yhdessä neulottu 5 eri lankaa samanaikaisesti. Koriste on kiinni hakaneulalla ja siihen on virkattu päälle heijastinnauhaa.

keltainen mario 2.jpg keltainen mario.jpg Kaikille blogin lukijoille Hyvää uutta vuotta 2009!

Toivoo Sire ja Pluto :-D 

ps. vielä kerkeää osallistua arvaamaan lankavarastoni kokoa.

tammikuu 10, 2009

Joululahjontaa osa 5

Kaverille neuloin Gjestalin Frostista sukat. Olivat sopivat ;) Aloitin neulomaan Petäjä-sukkia Ullasta, mutta langan väritys piilotti hienon mallikerran, joten neuloin kärjet sileää neulosta. Lankaa kului 60g, koko 38-39 ja puikot 2,25mm.marjaisat 3.jpg

marjaisat 1.jpg

marjaisat 2.jpg

tammikuu 23, 2009

Yllätinpäs

Työkaverillani oireili pahasti reuma ranteissa ja lainasin ensihätään rinsessakämmekäitäni hänelle. Mutta hän siinä mutisi, että voisi jopa maksaa jos joku hänelle tekisi ranteen lämmittimet, missä ei kämmenet hikoaisi sisällä ollessa, niin sain ajatuksen. Neuloin sitten  kiireellä hänelle sellaiset. Lanka on Taj Mahalia ja neuloin nämä niin pitkiksi kun lankaa itselläni oli vielä jäljellä (68g). Lahja oli mieleinen ja oli ilo nähdä työkaveri onnellisena. Taj Mahalissa on 70% merinovillaa, 22% silkkiä ja 8% kashmiria, tuntu on todella pehmoinen. Käytin 3mm puikkoja ja aikaa kului muutama ilta ja työmatka. ranteenlammitin1.jpg

ranteenlammitin2.jpg

Tällä viikolla työmatkoilla valmistui myös taas yksi uusi tiskirätti. Nimetöntä terrakotan väristä puuvillaa, jonka sain lankakirppikseltä. pitsiratti2.jpgpitsirätti.jpg

huhtikuu 3, 2009

Ravelry-vaihto

Osallistuin minäkin Ravelryssa suomalaisten omaan vaihtoon. Ideana oli lähettää ohje ja ohjeeseen sopiva lanka. Itse sain paketin Nekkikseltä ja sattumalta myös lähetin hänelle paketin. En tajunnut napata kuvaa lähettämästäni paketista, mutta tässä saamani.

ravelry-vaihto.jpg

Eli sisältä paljastui kirja Socks socks socks, jossa on 70 sukkaohjetta. Muutama kiva eilen illalla selatessa jo valikoituikin tekolistalle. Lisäksi paketissa oli kolmea eri sukkalankaa. Minulle uusia tuttavuuksia on paketissa kaksi, Fortissima socka mit bambou vaikuttaa ihanalle. Ja Regian Softy huutaa unisukiksi. Fabelista voisi syntyä jotkut siksak-sukat tai ihan tavalliset sileät sukat. Lisäksi paketista kurkkasi puikkonallet, näille onkin aina tarvetta. Vanhat nallet on meinaan jossain jemmassa ;). Kiitos Nekkis, olet ihana ja paketti kans!

huhtikuu 24, 2009

Lämmikkeitä

Ennen matkaa lähetin ystävilleni pieniä lämmikkeitä. Pienelle syntyneelle prinsessalle vaaleanpunaiset villasukat. Lanka Novita wool sävy ja puikot 2,75mm.

pink baby socks.jpg

Ystävälle neuloin päänlämmikettä bambuisessa muodossa. Myssyssä lankoina Novitan bambu ja Hjertegarnin blend bamboo. Yhteensä myssy painoi n. 50 grammaa ja myssy neuloutui 2,75mm puikoilla nopeasti. Oma poninhäntäni hieman venyttää myssyä hassusti, mutta jotku todistuskuvat piti ennen postitutsta napata.

sadun myssy sivusta.jpg sadun myssy.jpg

Kiitos paljon kaikille kommenteista, niin täällä blogissa kuin ravelryssakin. Tajusin myös, että vaikka tuntui että lomalla en paljoa neulonutkaan niin sain siellä lisäksi yhden keskeneräisen sukan valmiiksi ja aloitettua kesäpaidan Ihan Kivasta Langasta. Mukavaa lankaa neulottavaksi ja värit sointuvat yhteen mainioisti. Paita joutui loppureissulla jäähylle, kun en monista yrityksistä huolimatta saanut silmukoita täsmäämään. Kuohuviinillä saattoi olla osuutta asiaan, että silmukoita on niin vaikea laskea.

ihan kiva paita.jpg

marraskuu 4, 2009

Syysvaihtopaketti ja päättelykeiju ilmestyi kylään

Osallistuin #neulonnan syysvaihtoon ja sain perjantaina itsekin paketin. Itse annoin Meiralle paketin jo viime kuussa ja siitä löytyy kuva Meiran blogista. Saamani paketti näytti tältä:

syysvaihtopaketti.jpg

Paketista paljastui Teeteen uutta lenkkialpakkaa juuri minun punaisenani. Tästä tulee joskus huivi hartioita lämmittämään. Masukitkin saivat lämmikettä eli korvalliset kypärämyssyt. Kynttilä, karkkia (suklaarusinat meni jo ;) ja teetä sekä itsetehtyä omenamehua, joka ei päässyt kuvaan. Paketissa piti olla myös jotain uutta parille lähetettäväksi ja minä sain uuden leimasimen, väritöntä mustetta ja metallijauhetta. Tällä idealla voisikin toteuttaa joulukortteja tänä vuonna. Kiitos paketista momentum!

Sain myös pääteltyä kesällä neulomani vauvojen sukat. Lanka on jotain itse värjäämääni Novitan woolia. Puikot 2,5mm ja reilu kerä meni.

keltaiset sukat.jpg  

Lisäksi olen tässä syksyllä neulonut puuvillajämistä kaksi tiskirättiä ja päättelin vihdoin nekin. Näillä painoa yhteensä hieman alle 50g, puikot 3,75mm.

vihreat ratit.jpg

 

marraskuu 22, 2009

Raitaponcho ja karpalo-sukkaset

Ystäväni Tyrni neuloi minulle Novitan Purosta syksyn SK:ssa olleen ponchon. Tämä on oiva niskan ja mahanlämmitin kun viluttaa. Lankaa kului kuulemma tasan 8 kerää. Ponchossa on puron väreistä tundra ja revontulet.

raitaponcho1.jpg raitaponcho2.jpg raitaponcho3.jpg raitaponcho4.jpgKiitokseksi Tyrnille neuloin sukat Regian Strechistä, puikot 2,25mm ja koko n. 37 ja 64s ympäryksessä. Menekki n. 64g. Sukista tulee kuulemma karpalot mieleen.

tyrnin sukat.jpg

 

About lahjat

This page contains an archive of all entries posted to Lankataivas in the lahjat category. They are listed from oldest to newest.

helmityöt is the previous category.

lankaa is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 4.37