Main

tilkkutyöt Archives

heinäkuu 30, 2007

Läppärin suojus

Sain keskiviikkona viimeisteltyä miehelleni läppärin suojuspussin. Hän haluaa kantaa läppäriä  repussa, joten nyt se on suojassa naarmuilta ja pieniltä kolhuilta. Viimeistelin suojusta junassa menomatkalla Lappeenrantaan. Ompelin lopuksi käsin pienen alavaran vetoketjujen kohdalle, että metalliosat eivät paina ja naarmuta tietokonetta. PItkästä aikaa oli kiva saada joku tilkkutyökin valmiiksi. Kankaita on tullut ostettua nyt reilusti lisää, joten toivottavasti innostus tilkkutöistä taas heräisi.

Mukavasti on tullut arvailuja kilpailuuni, vielä saa osallistua. En ole ehtinyt aloittamaankaan inventaariota, joten itsellänikään ei ole tietoa oikeasta vastauksesta.  

lapparilaukku.jpg

lokakuu 22, 2007

Pinkki puikkorulla

En ole muistanut esitellä näitä loistavia kissojani, jotka pitävät huolen sukkapuikoistani. Meeri ompeli tämän minulle tilaustyönä. Voin suositella kaikille muillekin, joiden aika tai taidot eivät riitä itse ompelemaan. Minä tykkään neuloa sukkia lyhyillä sukkapuikoilla ja siksi yli puolet taskuista onkin matalampia kuin toinen puoli. Taskut Meeri ompelee pyyntöjen mukaan, hyvää palvelua ;) Kiitos Meeri vielä näin jälkikäteenkin.

puikkorullan kissat.jpg

puikkorulla.jpg puikot.jpg

joulukuu 24, 2008

Hyvää Joulua!

Joulu on saapunut myös Näsinhoviin. Naapureita ilahdutan tälläisellä tekemälläni ovikoristeella. Tämän olen tehnyt varmaan jotain 5-6 vuotta sitten. Mutta siitä lähtien se on aina oveamme jouluisin koristanut.

 

ovikoriste.jpgSisältä meitä ilahduttaa joulukuusi, tänä vuonna tämän näköinen. Ja ruoan jälkeen ilahduttaa pakettien sisällötkin ;)

joulukuusi2008.jpg

Näillä kahdella jouluisella kuvalla toivotankin erittäin makoisaa, rauhallista ja oman näköistä Joulua kaikille lukijoilleni!

About tilkkutyöt

This page contains an archive of all entries posted to Lankataivas in the tilkkutyöt category. They are listed from oldest to newest.

ostoksia is the previous category.

virkkaus is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 4.37